Website pro Pakket

Yes! Je gaat ervoor. Je gaat je eigen bedrijf beginnen. Of misschien ben je al even bezig. Alleen staat er nog geen (goede) website online terwijl je natuurlijk wel graag goed gevonden wilt worden. Zonder website, geen bedrijf, zeggen ze tegenwoordig weleens. Dus time for action.

Maar ja, waar begin je? Er komen al financiële uitdagingen genoeg op je pad als je voor jezelf begint. Een website laten bouwen voor een paar duizend euro, is nou niet echt waar je portemonnee blij van wordt nu. Maar ja, je wilt natuurlijk wel professioneel voor de dag komen.

Bovendien duurt het dan natuurlijk een eeuwigheid voordat het eens klaar is en dat terwijl je zo snel mogelijk van start wil.

Het liefste zou je het gewoon zelf kunnen. Zodat je tenminste niet voor elk wissewasje naar een webbureau hoeft om het aan te laten passen.

Je ziet allemaal leuke reclames van systemen waar je zelf super makkelijk en snel zelf je eigen website kunt maken. Ken je ze? Echt héél handig zijn ze, totdat je ermee aan de slag gaat… Dan zit je alsnog wekenlang gefrustreerd te prutsen op je zolderkamer met een resultaat dat nou niet echt bepaald aan je wensen voldoet.

Ik weet er alles van; been there, done that ;-).

Inmiddels maak ik al jaren websites voor klanten en weet ik precies welk systeem het beste werkt. En als je een dagje met mij meekijkt, dan weet jij het ook!

Hiervoor kun je bij mij langskomen op kantoor, maar het gaat ook heel goed via Zoom. Het voordeel van Zoom is ook dat je daarna de complete opname krijgt. Dus als je later nog iets terug wilt kijken, dan kan dat altijd.

Ik bouw in één dag jouw website met jou erbij zodat je meteen ziet hoe je het wilt én uitleg krijgt over de belangrijkste dingen, zodat je daarna lekker zelf vanalles kunt aanpassen.

Geen moeilijk gedoe meer (hou ik niet van ;-), maar gewoon binnen één dag resultaat!

  Wil jij het liefst z.s.m. samen aan de slag met je website?

  Klik op onderstaande button voor een persoonlijk gesprek om alvast kennis te maken en te kijken wat specifiek voor jou het beste is. Als we een klik hebben, plannen we meteen een afspraak in.

  Voorbeelden:

  Webbouw A15 Keukenstudio Hardinxveld-Giessendam
  Webbouw Kinderkamer Vuren
  Webbouw MB Administratie Giessenburg
  Webbouw Van Dijk Wheelrepair Lexmond

  Voorbeelden:

  Webbouw A15 Keukenstudio Hardinxveld-Giessendam
  Webbouw Kinderkamer Vuren
  Webbouw MB Administratie Giessenburg
  Webbouw Van Dijk Wheelrepair Lexmond

  Website Pro Pakket

  Wat zit er precies allemaal in:

   • WordPress website
    Maximaal 5 webpagina’s

     

   • Incl. Divi pagebuilder
    T.w.v. € 249,-

  € 1.247,- excl. btw

  Essie goes ontwerpbegeleiding

  Bekijk hieronder ervaringen van ondernemers die jou voorgingen:

  Bekijk hieronder ervaringen van ondernemers die jou voorgingen:

  Anke - Branding overzicht

  Echt ideaal en super tof dat mijn website er in 1 dag stond! Esther en ik hebben via Zoom een hele dag gewerkt aan mijn website en ze heeft me alles laten zien, zodat ik nu mijn site zelf ook kan bewerken. Daarnaast heeft ze me geholpen met mijn logo. Esther is erg creatief en het leek alsof ze mijn gedachten kon lezen; ik had een idee, zij kwam ermee!  Ze keek naar mijn persoonlijkheid en mijn wensen, zodat er nu iets staat waar ik trots op ben.
  Een vriendelijk en zorgvuldig persoon waar ik erg goed mee heb kunnen samenwerken. Mocht je iemand zoeken die mét jou een logo en website maakt, dan zou ik zeker een pakket bij Essie goes… afnemen!

  Anke de Groot

  Anke de Groot Coaching

  Design zoom coach lr
  Healthsome - Branding overzicht

  Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn huisstijl en logo en al die dingen. Ik had wel wat kleuren in mijn hoofd, maar dat was het dan ook wel. Ik wist echt niks van design of ontwerp en hoe je dat moest aanpakken. Essie heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Ik vond dat zo fijn, dat ik meteen bij Essie een paar pakketten heb gedaan en nu heb ik al vanalles zelf ontworpen, zoals een flyer. Ik had echt nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Echt superblij mee!

  Savannah in 't Veld

  Healthsome

  Logo ontwerp healthsome essie
  Anke - Branding overzicht

  Echt ideaal en super tof dat mijn website er in 1 dag stond! Esther en ik hebben via Zoom een hele dag gewerkt aan mijn website en ze heeft me alles laten zien, zodat ik nu mijn site zelf ook kan bewerken. Daarnaast heeft ze me geholpen met mijn logo. Esther is erg creatief en het leek alsof ze mijn gedachten kon lezen; ik had een idee, zij kwam ermee!  Ze keek naar mijn persoonlijkheid en mijn wensen, zodat er nu iets staat waar ik trots op ben.
  Een vriendelijk en zorgvuldig persoon waar ik erg goed mee heb kunnen samenwerken. Mocht je iemand zoeken die mét jou een logo en website maakt, dan zou ik zeker een pakket bij Essie goes… afnemen!

  Anke de Groot

  Anke de Groot Coaching

  Design zoom coach lr
  Healthsome - Branding overzicht

  Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn huisstijl en logo en al die dingen. Ik had wel wat kleuren in mijn hoofd, maar dat was het dan ook wel. Ik wist echt niks van design of ontwerp en hoe je dat moest aanpakken. Essie heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Ik vond dat zo fijn, dat ik meteen bij Essie een paar pakketten heb gedaan en nu heb ik al vanalles zelf ontworpen, zoals een flyer. Ik had echt nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Echt superblij mee!

  Savannah in 't Veld

  Healthsome

  Logo ontwerp healthsome essie