Bekijk hieronder voorbeelden en ervaringen van anderen:

Bekijk hieronder voorbeelden en ervaringen van anderen:

Anke - Branding overzicht

Echt ideaal en super tof dat mijn website er in 1 dag stond! Esther en ik hebben via Zoom een hele dag gewerkt aan mijn website en ze heeft me alles laten zien, zodat ik nu mijn site zelf ook kan bewerken.

Daarnaast heeft ze me geholpen met mijn logo. Esther is erg creatief en het leek alsof ze mijn gedachten kon lezen; ik had een idee, zij kwam ermee! 😉 Ze keek naar mijn persoonlijkheid en mijn wensen, zodat er nu iets staat waar ik trots op ben.

Een vriendelijk en zorgvuldig persoon waar ik erg goed mee heb kunnen samenwerken. Mocht je iemand zoeken die mét jou een logo en website maakt, dan zou ik zeker een pakket bij Essie goes… afnemen!

Anke de Groot

Anke de Groot Coaching

Healthsome - Branding overzicht

Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn huisstijl en logo en al die dingen. Ik wist niks van design of ontwerp en hoe je dat moest aanpakken.

Het begon met een paar uur samenwerken om mijn logo en visitekaartjes te maken. Essie heeft alles heel duidelijk uitgelegd en nu heb ik al vanalles zelf ontworpen, zoals een flyer. Ik had echt nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Echt superblij mee!

Ik was er zo blij mee, dat ik ook met Esther in één dag mijn website heb gebouwd. Nou ja, met… Esther heeft hem gebouwd, maar heeft me er stap voor stap in meegenomen en gelijk heel veel dingen uitgelegd. Daar heb ik nu nog steeds profijt van! Door Essie’s uitleg kan ik mijn website zelf onderhouden, dingen toevoegen/verwijderen of aanpassen.

Het is echt super fijn om de dag te beginnen met niks en hem dan te eindigen met een fantastische website!

Ik kan echt iedereen aanraden om een pakket bij Essie Goes af te nemen!

Savannah in 't Veld

Healthsome

YR Guidance - Branding logo design

Zo relaxed was het om aan de slag te gaan met Esther. Mijn hoofd liep over van ideeën, maar in die chaos moest wat structuur komen. We dronken wat en bespraken mijn ideeën. En zo werd de chaos uit mijn hoofd een super gaaf logo. Esther werkt met een tool “Canva” en ze liet mij de mogelijkheden zien. Zo kan ik zelf ook veranderingen aanbrengen als ik dat wil. Na afloop van de ochtend kreeg ik alle info die ik nodig had per mail toegezonden. En als enorme verrassing kreeg ik een paar dagen later een doos met gebakjes met mijn eigen logo erop. Superrrr attent. Behalve een vakvrouw deelt Esther je enthousiasme. Ze begrijpt hoe groot kleine stappen zijn. Dat maakt de samenwerking erg waardevol.

Miranda Vonk

Yr-Guidance

Marlijn - Branding overzicht

Wat is het mooi geworden! De kleuren, de variatie, de frisheid en zachtheid én professionaliteit. Ik vind het echt WAANZINNIG mooi! En ik vind het mega knap dat het gelukt is een ‘open’ brand neer te zetten voor al mijn verschillende werkzaamheden. Maar dat die tóch één dezelfde uitstraling hebben. Ik kan hier echt enorm mee uit de voeten. De template met petrol voor mijn trainingen en de zacht roze en paars voor mijn intuïtieve consulten. Dank je wel Essie, dit voelt helemaal als Marlijn!

Marlijn Popelier

Gezinspedagoog

guts to market logo

Esther heeft het logo voor mijn nieuwe bedrijf ontworpen, waarbij ik direct mee keek. Na 2 uur liep ik de deur van haar kantoor uit met logo en waren mijn nieuwe visitekaartjes besteld. Omdat ze het ontwerp had gemaakt in Canva, kon ik er daarna zelf verder mee aan de slag. Top!

Anja van Elteren

Guts to market

TreeClix - website

Wat was het fijn te sparren en knallen met Esther. Gewoon in 1,5 dag een compleet plaatje gemaakt voor mijn nieuwe product en merk. Alles staat als een huis én ik kan ten alle tijden alles zelf aanpassen. Ze denkt mee, in- en outside the box. Echt een topper!

Jolanda van der Leeden

TreeClix & Empire Saddles

Callista Brandingoverzicht

Esther heeft eerst alles supermooi voor mij ontworpen. We hadden echt een klik en ze voelde precies aan wat ik wilde. Ik ben heel tevreden met de stijl die ze voor mijn salon heeft neergezet. Het ziet er heel professioneel uit.

Esther nam echt de tijd om Canva goed uit te leggen zodat ik zelf van alles kan aanpassen. De posts hebben nu veel meer eenheid omdat zij alles in handige templates heeft klaargezet. Dus het gaat veel makkelijker. Ideaal! We maakten al onze eigen flyers en posters maar nu zijn die ook in dezelfde stijl.

Canva is écht heel leuk! Ik had het veel eerder moeten doen. Dankzij Esther weet ik nu hoe het werkt en wat ik er allemaal mee kan. Ik vind het echt een fantastisch programma en mijn medewerkers vinden het ook een leuk en fijn programma.

Ik kan Esther aan iedereen aanraden die haar bedrijf professioneler voor de dag wil laten komen!

Willy & team

Huidinstituut Callista

Honneurs website overzicht 3 phones

Toen ik de toffe website van mijn zusje zag (die ze samen met Esther gemaakt had), wist ik; bij Esther moet ik zijn!

Zo gezegd, zo gedaan ;-). Esther reageert snel en is laagdrempelig dus de communicatie vond ik heel fijn. Ik had nog maar weinig verstand van websites, maar Esther nam mij “bij de hand” en vertelde me precies wat ik moest doen om uiteindelijk samen met haar mijn website te gaan bouwen.

Uiteindelijk hebben we in 2 halve dagen, mijn hele site gemaakt. We hebben het via Zoom gedaan en dat ging super. Zij deelde haar scherm dus ik kon zien wat ze deed en ik kon direct mijn vragen stellen. Ook werd de Zoomsessie opgenomen dus die kon ik later nog terugkijken, super handig! Ik heb veel geleerd van Esther en ze heeft mij enorm goed geholpen.

Naast haar kennis, is ze ook een leuke persoonlijkheid om mee samen te werken; gezelligheid én hard werken, gaan bij haar hand in hand!
Marina Curvers

Honneurs

Praktijk Zonnestraal Logo website essie

Esther nam echt de tijd dat ik even kon “landen” en te vertellen over mijn praktijk en mijn ideeën wat betreft het maken van een logo. Daarna in alle rust voorbeelden van logo’s langs gescrold, waarbij zij heel goed luisterde wat mij aansprak en dacht hierbij actief mee in mijn zoektocht. Daarna helemaal gepersonaliseerd. Niets was teveel en overal dacht ze in mee. Dit is 1 van de weinige momenten dat ik me bij pietluttige dingen totaal niet een zeurpiet voelde. Alles kon even geprobeerd worden. Ik ben onwijs blij met het resultaat!

Binnenkort ga ik weer bij haar langs en dan gaan we aan de slag met mijn website!

Marcella Derkx

Praktijk Zonnestraal

Lieve berichtjes en leuke foto’s en filmpjes van hoe werken met mij werkt ;-): 

Lieve berichtjes en leuke foto’s en filmpjes van hoe werken met mij werkt ;-):

Essie en Juud review
Essie en Juud review
Ida review
Ida review
Review Onno website
Onno review
Ida review
Callista branding
Callista branding
Willy-en-Essie-in-salon-Callista-LR
You rock
Anke review Essie goes
Hilly3
Anita review
Anita en Essie Zoom
Essie-en-Hilly-logo-huisstijl
Hilly reactie logo huisstijl
Hilly samen logo en huisstijl maken
Hilly logo huisstijl
review onno
Samenwerkingsdag 4 dames aan bartafel

Samenwerkingsdag Wordpress Divi

Review Trudemieke
Review Elke samenwerkingsdag
Reacties onder post samenwerkingsdag
Linkedin reacties eerste keer samenwerkingsdag
Trudemieke samenwerkingsdag
review judith
Anke review Essie goes
Anke Esther Quakernaat essie goes
Essie goes Anke
Anke fb
Anke review essie goes

Hieronder een opname van hoe ik met Anke via Zoom haar visitekaartje en e-book maak in Canva:

Hanneke
Sjors linkedin
Review Onno website
Anke website bouwen instagram essie goes
Anke e-book
Review Mieke website
Anja review instagram essie goes
Anja story insta essie
Anja Linkedin review Essie goes
Anja logo maken met Essie goes
Savannah review 2
Essie Savannah Logo Huisstijl Website
Savannah story 1
Savannah story 2
Savannah review fb 1
Savannah mail
Savannah review google
essie en savannah linkedin
Savannah Essie goes
Stiefplan review fb
Nicole
Jolanda review LInkedin
Essie en Jolanda
Anne mail review
Anne mail reactie
Anne mail reactie

Hieronder een opname van hoe ik met Anne haar moodboards bespreek.

Logo en visitekaartje maken insta2
Marcella mail
marcella
Marcella review google
Marcella
Marlijn google

Hieronder een opname van hoe ik met Marlijn via Zoom haar complete Brandoverzicht bespreek en haar uitleg hoe zij zelf verder aan de slag kan met de templates:

Marlijn branding logo
Miranda review fb
ontwerpbegeleiding Miranda Essie
Miranda linkedin